Søg
Filters

Job hos LEVINS


Måske vejen til et liv som selvstændig?

Vi søger en ny butiksmedarbejder, der får mulighed for at blive partner i butikken Levins Løkken og på sigt eneejer. Som butiksmedarbejder bliver du en del af den daglige drift og bliver ansvarlig for den digitale markedsføring samt vores nystartede webshop.

Levins Løkken har i snart 17 år været ejet af Vibeke og Svend Erik Frøstrup. Vi vil stadig gerne se butikken udvikle sig, så derfor planlægger vi allerede nu et generationsskifte.

Er du butiksuddannet og drømmer du om at have din egen tøjbutik, så er her muligheden for en deltidsstilling i opstarten med løbende overtagelse af en sund og anerkendt tøjbutik.

Levins Løkken er en butik med tøj til den kvalitetsbevidste mand og kvinde, livsstilsprodukter og en nystartet webshop. Butikken er beliggende i sommerlandet, Løkken, hvilket betyder, at du skal kunne lide at arbejde med glade feriegæster når resten af Danmark holder fri.

Hvem er du?
• Du er en energisk ildsjæl, der formår at holde mange bolde i luften og elsker butikslivet med kundekontakt
• Du brænder for at sælge til alle aldre og begge køn
• Du er glad for og har flair for IT, da vi har en nystartet webshop, og en del af dit job vil bestå i vedligeholdelse og udvikling af webshoppen, så den kan bidrage til at virksomheden vækster
• Du er en habil bruger af sociale medier både hands on og planlægningsmæssigt, da du vil blive ansvarlig for den digitale markedsføring af virksomheden
• Du er god til at samarbejde, men kan også arbejde selvstændigt og tager ansvar

 

Arbejdsopgaverne
• Indgå i den daglige drift af butikken, herunder salg, varemodtagelse og oprettelse, vagtplanlægning samt udførelse af merchandiseaktiviteter
• Ansvarlig for driften og udvikling af webshop
• Ansvarlig for digital markedsføring af butik og webshop
• Løbende initiativ til optimering og videreudvikling af butik og webshop
• Deltage i indkøb til butikken
• Bidrage til en positiv og glad atmosfære i butikken og blandt kollegaer

 

Praktisk information
Det er en helårsstilling, hvor du vil indgå i et tæt partnerskab med butikkens nuværende ejere. Et godt samarbejde og en god kemi er derfor en nødvendighed. Du kan efter aftale gradvis overtage butikken over en 6 års periode.

Arbejdstiden er i gennemsnit 30 timer om ugen og der vil være behov for fleksibilitet i forhold til timetal afhængig af sæson og travlhed. Da butikken ligger i et turistområde skal du være indstillet på at arbejde weekender, helligdage og aftener.

Løn og vilkår for overtagelsesplanen aftales individuelt. Det er ikke en forudsætning at der stilles indskudskapital fra start.

Send din ansøgning til: mail@levins.dk

Ansøgningsfrist: 15. august 2020.

Tiltrædelse: efter aftale.

Der afholdes løbende samtaler.

Ydereligere oplysninger
Hvis du er interesseret i jobbet og vil høre mere om anpartsselskabet Levins, så kontakt Svend Erik Frøstrupmail@levins.dk eller 24 41 96 06. Besøg og fremvisning af butik kan ligeledes aftales.