Søg
Filters

Persondatapolitik

Persondatapolitik
Hos LEVINS er vi meget opmærksomme på behovet for beskyttelse og forsvarlig behandling af alle de personlige oplysninger, vi modtager.
Vi arbejder derfor altid ud fra følgende regelsæt, når vi har med dine personlige oplysninger at gøre:

Vi videregiver ingen personlige oplysninger til tredjepart.
Vi indhenter ingen personlige oplysninger om dig fra tredjepart.
Vi lader det være op til dig, om du vil tilmelde dig vores nyhedsbrev.
Vi oplyser dig altid om, hvilke oplysninger LEVINS har om dig jf. persondataloven, hvis du henvender dig til os.
Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender dine personlige oplysninger:

Logstatistik
Vi bruger logstatistik på www.levins.dk. Det betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vores website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet, de falder fra mm.

På www.levins.dk anvender vi logstatistik med det formål at optimere vores website og dets funktioner. Logstatistik bruges blandt andet til at skabe øget brugervenlighed.

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mailadresse

Personoplysningerne registreres hos LEVINS og opbevares i 5 år jf. Bogføringsloven. Herefter sletter vi oplysningerne. Vi registrer dine personoplysninger med det formål at kunne leverere varen til dig.

Når vi indsamler personoplysninger via vores website, sikrer vi os, at det altid sker ved dit udtrykkelige samtykke. Du har altså personligt afgivet de oplysninger, vi har om dig.

Vi opbevarer ikke dine oplysninger krypteret. Registrerede personoplysninger transmitteres krypteret via en DIBS løsning.

Når du er registreret hos LEVINS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig. De rettigheder har du efter persondataloven - og henvendelser i forbindelse hermed skal du rette til LEVINS på e-mail: butik@levins.dk

Vi videregiver ingen oplysninger til tredjepart

Medlemsoplysninger
Vælger du at registrere dig som bruger, gemmer vi dine personlige oplysninger for at kunne yde dig ekstra service som medlem.
Vi gemmer alene de oplysninger, der er nødvendige for at kunne give dig den service, du har ønsket og tilmeldt dig aktivt.

Har du spørgsmål til vores behandling af personlige data, er du meget velkommen til at sende os en mail på butik@levins.dk

 

Team LEVINS